22 Ağustos 2011 Pazartesi

Chanel'den Yeni Renkler

Son bir kaç yılda Chanel'in çıkardığı oje renklerinin popülerliği iyice arttı. Özellikle sezonluk çıkardığı limitli sayıdaki renkleri efsane haline gelmiş durumda. Türk oje üreticileri de bu furyadan faydalanıyorlar. Chanel renklerinin muadillerini üretip uygun fiyatları ile oje tutkunlarını sevindiriyorlar. 

bu arada internet dünyasında, Chanel'in çıkardığı rengin Türk markalarındaki muadillerinin hangileri olduğu, kalitesi, sürüş kolaylığı, içindeki pigment farklılığını konu olan onlarca web sitesi ve blog var. Çoğunda da Flormar, Pastel, Alix Avien vb. markaların kalite olarak çok ilerleme kaydettikleri ve renk skalasında Chanel'i aratmadıkları görüşü yaygın. Forumlarda Chanel savunucuları renklerin yine de eşsiz olduğundan bahsederken, karşıt görüşte olanlar Chanel'in yüksek fiyatına rağmen tırnakta uzun ömürlü olmadığını belirtiyorlar.

Oje dünyasında olan bitenleri böyle özetlememin sebebi yeni renklerin müjdesini vermek. Chanel'in sadece Eylül ayında satışa sunacağı yine limitli üretilen "denim" renkleri çok güzel görünüyor. Benim favorim "Blue Boy". Bütçesi uygun olanlar bu renkleri kaçırmasın derim. "Bütçem kısıtlı ama bu trendy renkleri tırnaklarımda görmek isterim, tonu  biraz farklı olsa da olur " diyenler ise yerli markaların muadil ürünlerini bekleyecekler. Kim bilir firmalar üretime geçmiş bile olabilirler...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder